ComCult AB

VÅRT FÖRETAG

ComCult AB är egentligen en förkortning av Communication & Culture. Efter 20 år som franchise till Richard Lewis Communications ville vi stå på egna ben. Samtidigt fräschade vi upp vårt företagsnamn från Språkkonsulterna i Malmö AB till ComCult AB. Självklart samarbetar vi fortfarande med experterna på Richard Lewis Communications när vi erbjuder kurser i Cross Culture.

 

Vårt företag är främst specialiserat på intensiva språk- och interkulturella utbildningar för personer som arbetar internationellt. Utbildningarna är framför allt individuella men riktar sig även till ledningsgrupper och internationella team på företag, i organisationer samt inom universitetsvärlden.

 

ComCult AB hjälper företag till snabb utveckling och goda resultat i språk och kommunikation

Vi har ett oslagbart kunnande och en unik förståelse för vilka behov som finns på den svenska marknaden. Som ett resultat har otaliga kunder fått hjälp att lyckas på dagens globala arbetsarena.

VÅRA TJÄNSTER

Språkutbildningar

Vi erbjuder individuella utbildningar och även kurser för slutna smågrupper i samtliga moderna språk. Vårt fokus ligger på att förbättra era prestationer till en önskad nivå, både professionellt och socialt. Därför anpassar vi våra kurser efter era affärsbehov och den språknivå ni har.

Kommunikationsträning
Vi hjälper er att få fram era budskap på ett mer effektivt och övertygande sätt genom att ge er verktyg att lyckas i internationella möten, presentationer och förhandlingar.
Under 1-2 späckade dagar får ni full uppbackning av någon av våra konsulter.

Cross Culture – interkulturella utbildningar
Vi använder Richard Lewis Communications modell som bas när vi sätter samman kurser för ert team. Med hjälp av verktygen ni får under kurserna blir ni säkrare i era möten och samarbeten på den globala marknaden.

PLATS FÖR UTBILDNING

ComCult AB har kontor på fina Limhamn i Malmö. Många av våra kunder väljer att komma till våra lokaler för att ha sin utbildning där.

Naturligtvis erbjuder vi också utbildning i våra kunders lokaler om det finns önskemål om det och om kunderna är baserade i Skåne.

För våra mer avlägsna kunder finns ett flertal olika möjligheter; det kan vara renodlad distansutbildning eller en kombination av utbildning on-line och intensivdagar på plats hos våra kunder.

GDPR

I enlighet med Dataskyddsförordningen, hanterar ComCult AB kundernas personuppgifter enligt nedan:

 

Vilka personuppgifter hanterar företaget ComCult AB?
• Namn, företagsadresser och telefonnummer
• Mejladresser

 

Vad används uppgifterna till?
• Kundregister
• Avtal med kunder
• Kontaktuppgifter

 

Vem ansvarar för hanteringen av personuppgifterna?
Ansvarig är ComCult AB.
Mejl: info@comcult.se

Tel: 040 15 21 50

 

Hur skyddas personuppgifterna?
Antivirusprogram, trådlöst nätverk, egen server, lösenordskyddade datorer, datorer med uppdaterade program och back-up server.
En mer detaljerad beskrivning av hur vi behandlar personuppgifter kan du läsa här.