Engelska i England

ENGELSKA I ENGLAND

Från och med 1 januari 2017 har vi på ComCult AB ett samarbete med Linguarama. Detta har resulterat i att vi kan erbjuda exklusiva utbildningar på plats i England. Linguarama har ett välrenommerat rykte som språkutbildare sedan början av 1970-talet.

Linguarama har två utbildningscenter i England. Det finns stora skillnader mellan centren men kursutbudet är detsamma. Du kan välja att läsa ett individuellt program eller att åka med kollegor i en sluten grupp.

 

Dessutom kan vi presentera ett helt nytt kursupplägg i samarbetet med Linguarama genom att erbjuda kurser för öppna smågrupper med specialinriktningar.

Läs mer om våra specialteman här.

CHENEY COURT

Cheney Court ligger på landsbygden i sydvästra England, endast 10 km från Bath. Bath är Storbritanniens näst mest populära turistmål efter London och har en fantastisk historia. Endast 2 timmars bilresa från Heathrow möts du av underskön miljö och fantastiska vyer.

Engelska i England - Cheney Court

Utbildningen sker i en vacker herrgårdsbyggnad från 1600-talet med tillbyggda annex för logi och fritidsaktiviteter.

 

I kurspriset ingår:

  • förtest och intervju
  • helpension
  • heltidsstudier
  • uppföljning
  • kursrapport
CGmokW5rTOWEYcDqprGyXA_thumb_6ec

Ladda ner vår broschyr om Cheney Court idag.

LONDON

Vi kan också erbjuda språkutbildningar i centrala London. Lokalerna i London är mycket moderna. Lärarkåren är lika skicklig, personlig och hängiven som på Cheney Court. Till skillnad från utbildningen på Cheney Court så bor du på hotell eller i värdfamilj i London, det är ditt eget val. Vi hjälper dig gärna att hitta det boende som passar dina önskemål bäst.

 

Engelska i England - Linguarama London

 

London är det perfekta valet för dig som har affärskontakter där och för dig som trivs i storstadspulsen. Dessutom erbjuder centret ett socialt program varje dag i direkt anslutning till arbetsdagens slut. På programmet finns en stor variation av besök på muséer, historiska platser, lokala pubar och musikaler.

 

Engelksa i England -pub i London

Ladda ner vår broschyr om vårt kurscenter i London här.